9 fina fuskpälskragar

Håll värmen med stil och välj en fuskpälskrage över kappan. Det är ett kul sätt att variera sina ytterplagg eller koftor! Det finns massor med snygga modeller där ute och i det här inlägget tipsar jag om nio fina fuskpälskragar från 249 kronor. Innehåller affiliatelänkar.

fuskpalskrage.jpg

Rosa kant Charlotte Simone 1098 kr / Mörkgrön Twist & Tango 799 kr / Leopard Ida Sjöstedt 1700 kr / Ljusrosa Mint&berry 249 kr / Vinröd Karl Lagerfeld 1395 kr / Cremevit TopShop 349 kr / Svartvit Karl Lagerfeld 1495 kr / Mönstrad DAY 799 kr / Svart Trussardi jeans 669 kr 

Jag tycker att den svarta med en del av Karl Lagerfelds huvud är så rolig! Det är kul med en detalj som får folk att le. Annars är jag själv väldigt sugen på den vinröda eller den mörkgröna som är stor i modellen. Jag har redan köp den mönstrade från DAY och är så nöjd med den!

Bulle i ugnen och på bordet

Vad glad jag blir över all fin respons här på bloggen, mailen och Instagram! Det är så kul att äntligen kunna berätta för er om graviditeten. Självklart kommer jag att dela med mig av allt från tankar kring gravidmagen till outfits. 

kanelbullar.jpg

Jag vet att det svämmar över med bilder på kanelbullar idag men jag kan faktiskt inte hålla mig. Jag älskar kanelbullar och även om det är lite löjligt ville jag köpa ett par bullar idag. Man tar ju alla chanser man får! Innan lunchen sprang jag ner till Tösses och köpte några bullar som jag och Johan kan mumsa på ikväll. Jag tycker dock att dessa ser lite stela ut (jag gillar mer degiga) men det blir säkert bra!