Allt är inte svart eller vitt

- men min outfit är det! 

 Inlägget innehåller affiliatelänkar

IMG_3316.JPG
IMG_3315.JPG

Blus med svarta kontraster H&M Kjol H&M Pumps Unisa Stråväska Gammalt fynd från Palma

Ett plagg som jag alltid känner mig bekväm i är plisserade kjolar. Det är smickrande och rör så så fint när man går! Jag föredrar plisserade kjolar i midi-längd och kjolen ovan från H&M tycker jag är perfekt. Tidigare i veckan hade jag den tillsammans med en vit blus med v-ringning och kontraster i svart. Det är kul med detaljer som går ihop med kjolen!

Leopard - mönstret jag aldrig tröttnar på

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Angelica Aurell leopard Palma.JPG
vero moda leopardklanning Angelica Aurell.JPG
Angelica Aurell Angelicas Closet Palma.JPG
Angelica Aurell leopard Vero Moda vaska Mulberry Lily pumps Unisa Triwa solglasogon.JPG

Leopardmönstrad klänning Vero Moda Väska Mulberry Pumps med slingback Unisa Solglasögon Triwa

Innan vi åkte till Palma köpte jag den här leopardklänningen. Jag hade tittat på modellen ett tag och det är en typ av klänning som jag använder väldigt ofta när vädret tillåter. Förutom att den är leopardmönstrad så gillar jag att klänningen är lite vid i modellen och att man kan forma till den med knytband i midjan.

Häromdagen hade jag klänningen med ett par slingbacks och mina favoritsolglasögon. Bilderna är fotade vid museumet Es Balaurd här i Palma där vi hänger rätt ofta. Det är fina omgivningar, bra restaurang och vacker utsikt. Själva museumet visar modern konst vilket inte är min favorit men jag har varit där inne två gånger iallafall.

En lyxig pläd lyfter rummet

Inlägget är i samarbete med Confident Living

Mille Notti Esperienza filt plad inredning.jpg

Jag älskar att shoppa kuddar och plädar, även om det oftast blir mer av det förstnämnda. En lyxig pläd är iallafall bland det härligaste som finns när det kommer till inredningsdetaljer. Blir en snygg detalj som lyfter rummet samtidigt som den värmer en kylig dag.

Min nya beiga pläd är perfektion och kommer från Mille Notti. Modellen heter Esperienza och är så nöjd med den! Nu finns pläden att shoppa med 21% rabatt hos Confident Living. Använd bara koden ACLOSET21 i kassan. Rabatten gäller på kategorierna belysning, inredning och möbler till ikväll den 28/1.