Klackar man kan ha i timmar

inlägget innehåller affilitelänkar

Angelicas Closet Angelica Aurell plisserad kjol mode saker stil Mulberry Missoni.jpg
ankelboots stovletter.jpg
Angelica Aurell Missoni Twist Tango.jpg

Linne Twist & Tango Väska Mulberry Kjol H&M Kofta M Missoni Skor Gloria Oritz

Nu har jag börjat plocka fram mina boots och jag blev så glad när jag hittade det här paret. Jag köpte skorna i Palma för snart två år sedan och de är bekväma och snygga på samma gång. Höga klackar som man kan ha flera timmar utan att få ont i fötterna är guld värt!

I helgen matchade jag skorna med en plisserad kjol som jag köpte på H&M i våras med en ny topp från Twist & Tango. Den har spets upptill och så fin lyster, är sugen på att köpa toppen i fler färger! Över toppen hade jag en kofta från italienska favoriten M Missoni.

En ljus höst

inlägget innehåller affiliatelänkar

hostmode ull cashmere.jpg

T-shirt i cashmere WERA 499 kr / Ullcape Busnel 2695 kr (rea) / Halsduk Wera 499 kr / Byxor Arket 690 kr / Kappa H&M 1499 kr / Kofta Sandro 1150 kr (rea) / Tofflor Shepherd 599 kr

Vitt med beige eller brunt är nog min favoritkombination på hösten. Det blir ljust och höstigt på samma gång! Jag vill gärna ha en ljus kappa och den cremevita från H&M tycker jag är väldigt fin i modellen. Knytband i midjan och två fickor är det som jag brukar falla för när det kommer till kappor.

Den beiga koftan från Sandro är ett riktigt bra reafynd, hur snyggt att ha den med en vit skjorta och jeans? Koftan kommer från min favoritsajt The Outnet (Net-a-porters lillasyster) som alltid har rea.