En twist under 150 kr

Inlägget innehåller affiliatelänkar

IMG_7644.jpeg
IMG_7625.jpeg
IMG_7635.jpeg

Skjorta Filippa K Halsband Nelly Byxor H&M Pumps Dune Kudde Layered

När det kommer till både mode och inredning gillar jag ju saker som är klassiska med en twist. Jag gillar tidlösa kläder som den vita skjortan men adderar gärna en rolig detalj. Igår hade jag på mig outfiten ovan och då har jag stylat skjortan med ett pärlhalsband som kostar under 150 kronor. En twist behöver inte vara dyr och det är alltid kul att blanda olika prisklasser.

En vanlig missuppfattning är att en klassisk stil betyder att det måste vara dyrt men så är det såklart inte. För mig är det viktigt, oavsett om jag köper budget eller lyx, att det är plagg eller accessoarer som jag vill ha länge. Som jag kan ha på mig år efter år utan att tröttna och som går att kombinera på många olika sätt.

Date night

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Angelica Aurell.jpg
IMG_7579.jpeg
Angelica Aurell plisserad kjol.jpg
IMG_7596.jpeg
IMG_7563.jpeg

Kjol H&M Polotröja Zara Pumps Karmine

Plötsligt händer det! Man får egentid tillsammans. Idag sover tjejerna hos min pappa så jag och Johan har ett dygn själva. Så lyxigt. Idag har vi köpt ny säng, tittat på taklampor och ätit en mysig lunch tillsammans. Känns som det var evigheter sedan! Ikväll är det date night och jag ser fram emot en härlig middag tillsammans, att prata med varandra utan att någon stör är verkligen en lyx haha.

För en kväll med god mat och vin tänker jag ha på mig min nya plisserade kjol från H&M med en polotröja. Tycker att polotröjan från Zara balanserar fint mot kjolen. Pumpsen med små toffsar är mina favoriter och dessa köpte jag i Palma för två år sedan.