Volanger en varm sommarkväll

Inlägget innehåller affiliatelänkar

public.jpeg
public.jpeg

Klänning Asos Sandaletter Gloria Oritz Almas outfit: Klänning Polarn O Pyret Väska Livly Ballerinas Next

Innan vi åkte på semester köpte jag den här klänningen på Asos rea och jag är så nöjd med mitt köp! Jag älskar den ljusa färgerna och volangerna. Igår kväll hade jag den med guldiga sandaletter som jag köpte för några år sedan i Palma.

När vi skulle klä på oss för middagen bestämde Alma sina kläder själv. Innan ville hon alltid ha byxor men nu är det bara klänningar som gäller. I sin väska brukar hon packa ner något litet som Livia kan ”behöva”. Det är så gulligt att hon tänker på sin lillasyster.

Att läsa mer - ett löfte till mig själv

En sak som jag lovade mig själv i sommar är att läsa mer. Jag skrev om det på Instagram igår och jag verkar inte vara ensam om det. Jag har alltid älskat att läsa men sedan jag fick barn har det bara blivit mindre och mindre tyvärr. Nu har jag iallafall bestämt att det är något som jag ska prioritera framöver!

Jag föredrar att läsa biografier eller faktaböcker så ni får mer än gärna komma med tips!

public.jpeg

Häromdagen läste jag ut ”Jackie’s Girl” och det är en memoar som jag varmt kan rekommendera. Boken är skriven av irländska Kathy McKeon som jobbade för Jackie Kennedy. Man får inte bara en inblick i Jackie’s liv utan också hur det var för Kathy att komma som fattig invandrare till New York.

public.jpeg

Timmendorfer strand

Just nu är vi i Timmendorfer Strand och för mig är det här som ett andra hem. Jag har ju skrivit om det innan men jag spenderade alla mina somrar här som liten. Min morfar bor här och det är så mysigt att hälsa på honom!

public.jpeg

Idag har vi tyvärr inte haft speciellt bra väder. Det är rätt kyligt men vi har iallafall ätit lunch och fikat ute och promenerat och busat på stranden. Älskar att känna den mjuka sanden mellan tårna!

public.jpeg

Det finns massor med glasskiosker överallt och man har ju hittat sina favoriter genom åren. Vi äter minst en glass om dagen.

public.jpeg

Vi bor på samma hotell som vi alltid gör här, Seehuus, som är barnvänligt och ligger perfekt till på strandpromenaden.