En stor och liten leopard

Inlägget innehåller affiliatelänk

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Skjorta Filippa K Byxor Zara Pumps Unisa Väska Mulberry Almas outfit; Väska KappAhl Byxor Lindex Ballerinas H&M Volangblus Polarn O. Pyret

Jag har en liten tjej här hemma som gärna vill klä sig som mig. Det är så gulligt när Alma går och hämtar något liknande i sin garderob så vi kan matcha. Innan jag åkte till Palma hade vi båda på oss leopardbyxor och en vit blus med svarta väskor. Det var många som log till oss på stan och Alma var så stolt. Jag tror att det får henne att känna sig extra stor!

8 stilsäkra höstkappor

Inlägget innehåller affiliatelänkar

hostkappor tips.png

1 & other Stories / 2 Stylein / 3 H&M / 4 ICHI / 5 InWear / 6 Busnel / 7 Part Two / 8 Morris

Bland det bästa med hösten är alla fina höstkläder. Våren och sommaren i all ära men det är så mysigt med hösten. Speciellt den tiden som kommer snart, när löven börjar att skifta färg och det är sådär krispigt i luften.

Mitt favoritplagg på hösten är helt klart ullkappan. Det finns många snygga modeller men jag föredrar kappor med bälte/knytband i midjan. Här ovan har jag valt ut 8 stilsäkra höstkappor i olika prisklasser. Nummer 7 köpte jag faktiskt precis då jag tycker att den är perfekt i färgen. Jag hade en rabattkod på 30% och det är ju aldrig fel. Nu håller jag tummarna att den passar!

Shoppingtips; Den här helgen har flera onlinebutiker bra kampanjer. Exempelvis Ellos har 30% på valfri vara och Åhlens 25% på valfri vara.

Leopard och kaffe

Inlägget innehåller affiliatelänkar

public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg
public.jpeg

Leopardklänning DAY Birger et Mikkelsen Kaffekopp Rörstrand

Kaffe och leopard - två av mina favoriter! Den här klänningen är så himla härlig, fickor och långa ärmar. Med knytband upptill och i ärmsluten. Den passar lika bra att ta det lugnt i hemma som på jobbet eller festen. Jag älskar plagg som fungerar till många olika tillfällen, plagg som man kan maximera användningen för. Jag ser fram emot att använda den här med höga klackar en festlig kväll!