Guide till glominerals

Om jag bara fick välja ett sminkmärke så skulle det helt klart bli Glominerals. Jag har använt deras produkter under många år och har aldrig varit missnöjd. Gominerals produkter är anti-inflammatoriska och innehåller bland annat vitamin A, C, E och grönt te. Jag får ofta frågor om vilka produkter och nyanser jag använder så här kommer en miniguide till mina favoriter. angelicas closet

Pressed base foundation. Det bästa med denna foundation är att du kan välja hur täckande den ska vara beroende på borste och hur mycket du applicerar. Under våren och sommaren kombinerar jag två olika nyanser, honey light och honey medium. Till dessa använder jag deras kabukiborste.

angelicas closet

Globlush. Jag köper oftast nyanserna Bellini och Sweet . Färgerna är lätta och jobba med och du riskerar inte att överdosera så att du ser ut som en påskkärring.

angelicas closet

GloBronze i nyansen Sunkiss har två olika färger och inget glitter i sig. Denna bronzer framhäver en solbränna men går självklart att använda året om som en rouge. GloGloss i nyansen Peony har en korallrosa färg som ger ett glans som håller länge.

Vart köper man Glominerals? Det är rätt svårt att få tag i Glominerals i butik och därför handlar jag mina produkter online. Jag brukar välja Eleven som har ett stort utbud och snabba leveranser.