Spets och cashmere

inlägget innehåller affiliatelänkar

Angelica Aurell stil.jpg
Angelicas Closet mode.jpg
Angelicas Closet Davida Dry Lake Ceannis.jpg
Davida cashmere dry lake ceannis angelica aurell.jpg
Angelica Aurell blogg Angelicas Closet.jpg
angelica aurell ceannis davida.jpg

Klänning Dry Lake Kofta Davida cashmere Väska Ceannis Pumps Rizzo Armband Carolina Bucci

Här kommer fler bilder på min outfit som jag hade ett tidigare inlägg. Jag älskar att kombinera vitt med grått och rosa. Detaljerna på klänningen med spets och små blommor är så söta och den finns på rea just nu!

Den här mjuka cashmerekoftan är en favorit i min garderob. En riktig klassiker som dessutom känns lite mer dressad med fickorna och gulddetaljerna. Inte för att jag längtar efter hösten men då kommer jag iallafall titta på den här koftan i fler färger!